One Stop Hotel Deals
Hotel Deals
One Stop Flight Deals
Flight Deals
One Stop Car Hire Deals
Car Hire Deals

Hotel Europa Eforie

Start New Search
email hotel deals Email this page   print hotel deals Print this page


en  cn  cs  cz  de  es  fr  it  ja  nl  no  pl  pt  ro  ru  sv  

Hotel Europa Eforie

Republicii 13th, Eforie, România

Hotel Europa Eforie

Hotelul dispune de diverse dotări printre care o piscină de exterior, un centru de înfrumuseţare şi o saună. Acest hotel dispune de un centru business, o saună şi un serviciu de recepţie deschis 24 de ore. Centrul de spa aflat la locaţie oferă o gamă largă de tratamente corporale şi masaje. Oaspeţilor care doresc să se menţină în formă, hotelul le pune la dispoziţie terenuri de tenis şi biliard. Oaspeţii se pot folosi de dotările spa ale hotelului, printre care se numără tratamente faciale, masaj şi tratamente corporale.

Hotelul oferă room service iar camerele dispun de televiziune prin cablu/satelit, un televizor şi un seif. Toate camerele hotelului dispun de un telefon, un mini bar şi un fier de călcat. Băile dispun de o cadă spa şi un duş. Oaspeţii pot accesa gratuit internetul prin cablu.

Oaspeţii vor putea savura o varietate de băuturi la bar. Oaspeţii pot savura micul dejun zilnic în propriile camere.

Zona centrală a oraşului Eforie se află la o distanţă de doar 10 minute. Oaspeţii vor găsi un magazin de suveniruri/cadouri, un coafor/o coafeză şi un salon de înfrumuseţare în incinta hotelului. Distanţa până la aeroportul Mihail Kogalniceanu Airport (CND) poate fi parcursă cu un autovehicul în doar 80 de minute. Personalul multilingv al hotelului vor face tot posibilul ca sejurul dumneavoastră să fie unul confortabil.

Hotel Europa Eforie Map & Direction

Get Directions :

Driving Walking

From:

 

To:

 
Hotels within

1KM

of ,

Find Hotels within